Escritos, dibujos, diseños para camisetas, cuentos infantiles, recetas, creaciones varias

Translate

lunes, 26 de diciembre de 2011

CONTE 5- LA HISTORIA DEL TIGRE OSCAR

El tigre Òscar marxa xiulant com un vailet per la fosca i negra nit mentre els seus germans més petits s’arrauleixen al seu llit.

Sota un arbre amagadet es troba un hàmster de poc pél, quatre dies a la setmana surt la familia en caravana dirigint-se sense fre cap al seu cau més proper, aquell que el pare ha construit tot cavant-hi dia  i nit.

Càmara en mà reporta la notícia el tigre Òscar a felins amics i ocells de la sabana, tota àfrica ho celebra i les seves fotografies i històries són arreu preuades.

Esperades amb delit les locuta l’ànec Claudi, des del seu niu cada dimecres a les tres en punt i sens falta, mocador i gorra acompanyen i ambienten el famós anecdotari.

Una història a d’altra segueixen i a poc a poc s’ha recullit un llibre ben divertit, fins al punt que ja es fan apostes d’on aniran la família hàmster i el tigre Òscar.

“Que vinguin a ca nostra!” Demanen entre crits granotes i pericos, tots volen ser protagonistes d’una itinerància tan perseguida com editada.

Sense adornar-se’n els anys passen i el tigre Òscar ha fet carrera com a periodista de renombre, i a tot el món el criden per testimoniar mil·lers d’històries.

No hay comentarios:

Publicar un comentario