Escritos, dibujos, diseños para camisetas, cuentos infantiles, recetas, creaciones varias

Translate

lunes, 26 de diciembre de 2011

CONTE 3- EL GALL ASTRONAUTA


No us creureu pas la història que ara us he de contar, la d’un gall astronauta que en el seu somni més profón va recórrer la galàxia en una nau construïda amb el seu bec tot foradant una petita llauna.

A la granja les gallines l’animen a fer realitat el seu somni i recullen cada dia dels pagesos les eines de camp més apropiades perque el gall astronauta es faci arquitecte de la seva pròpia nau i els hi expliqui com és de gran l’espai que elles de nit admiren.

Els estels fent pampallugues i la lluna plena i formosa li serveixen de llanterna en el seu treball de recerca, quan de dia surt el sol i toca cantar a trenc d’alba, aprofita i entre crit i crit el bec empeny en la petita nau-llauna.

Qualsevol que el veu content afirma que saben que un dia, després de tant dedicar-s’hi, el seu somni farà realitat i un planeta allà d’alt, on el cel no s’amaga ni la seva llum canvia, escoltarà els seus “kikirikis” poderosos tot anunciant un nou dia.    
  
Ja arriba el moment esperat i amb un casc blau i daurat el gall astronauta a la llauna enfilat despega i s’enlaira ben amunt, feliç d’haver cregut en ell i de ser tant valerós i constant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario